Viatja Llibre / Viatja Lliure comença el seu periple a la Biblioteca Pública de València

La Biblioteca Pública de València (C/Hospital, 13) acollirà a partir del pròxim dimecres 18 de juliol  l’exposició Viatja Llibre/ Viatja Lliure. És tracta d’una exposició itinerant que fomenta la lectura proposant un recorregut, de nord a sud de la Comunitat Valenciana, per les cases museu més significatives dels escriptors valencians i alguns itineraris literaris. Aquesta exposició forma part de les activitats del Pla Valencià  de Foment del Llibre i la Lectura i ha sigut organitzada per la Direcció General de Cultura i Patrimoni  de la Generalitat Valenciana amb la col·laboració de la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL).

L’exposició Viatja Llibre/Viatja Lliure consta de 14 panells amb informació sobre les cases museu, biografia de l’escriptora o escriptor referenciats, una ruta literària per la localitat o rodalies i fragments de les obres. El panells estan dedicats a les cases museu de Carles Salvador, Max Aub, Lluís Guarner, Vicent Blasco Ibañez, Joan Fuster, Enric Valor, Gabriel Miró, Azorín i Miguel Hernández, completant-se l’exposició amb les rutes dedicades a Josep Pascual Tirado i el seu Tombatossals a Castelló, Vicent Andrés Estellés a Burjassot i Carmelina Sánchez-Cutillas a Altea.

Viatja/Llibre Viatja/Lliure serà inaugurada per Carme Amoraga, directora general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana, que estarà acompanyada per Jesús Figuerola, president de FULL, Romà Seguí, director de la Biblioteca Pública de València, i Alexandre Bataller, comissari de l’exposició.

[add_single_eventon show_excerpt=”no” show_exp_evc=”no” ev_uxval=”3″ ]

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca