Alexandre Bataller, comissari de l’exposició Viatja Llibre / Viatja Lliure

Alexandre Bataller, professor del departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de València i expert en geografies literàries, ha sigut el comissari de l’exposició Viatja Llibre/Viatja Lliure, que fins el proper mes de setembre es pot visitar a la Biblioteca Pública de València (C/Hospital, 13). Aquesta exposició fomenta la lectura i convida a viatjar per la geografia valenciana a través les cases museus i les rutes literàries referenciades a escriptors com Carles Salvador, Max Aub, Vicent Blasco Ibañez,  Enric Valor, Joan Fuster, Vicent Andrés Estellés, Azorín o Miguel Hernández, entre altres.

Alexandre Bataller és membre del grup d’innovació “Geografies literàries i ensenyament”. Ha publicat nombrosos treballs i materials didàctics al respecte, així com la monografia Las palabras de la seda. Lengua y cultura sericícola valenciana.  Ha traduït obres para el teatre i conrea la poesia. Amb el poemari El llibre del professor va guanyar el Premi Roíç de Corella de poesia dels Premis Ciutat de València.

L’exposició  Viatja Llibre/Viatja Lliure forma part de les activitats del Pla Valencià  de Foment del Llibre i la Lectura i ha sigut organitzada per la Direcció General de Cultura i Patrimoni  de la Generalitat Valenciana amb la col·laboració de la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL).

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca