Viatja Llibre / Viatja LLiure recorrerà a partir de setembre les comarques valencianes

L’exposició Viatja Llibre/ Viatja Lliure començarà el pròxim mes de setembre el seu periple per les comarques valencianes.  A través de 14 panells, l’exposició fomenta  la lectura a la vegada que anima a viatjar per la Comunitat Valenciana visitant les cases museu més significatives dels escriptors valencians i alguns itineraris literaris.

Els diferents panells donen informació sobre les cases museu, biografia de l’escriptor o escriptora, una ruta literària per la localitat o rodalies i fragments de les obres citades. Carles Salvador, Max Aub, Lluís Guarner, Vicent Blasco Ibañez, Joan Fuster, Enric Valor, Gabriel Miró, Azorín i Miguel Hernández, Josep Pascual Tirado, Vicent Andrés Estellés i Carmelina Sánchez-Cutillas  són els autors i autores destacades per l’exposició.

Està previst que a partir de setembre Viatja Llibre/Viatja Lliure visite Sueca, Altea, Monòver , Sogorb, Castellà i Burjassot.

Aquesta exposició forma part de les activitats del Pla Valencià  de Foment del Llibre i la Lectura i ha sigut organitzada per la Direcció General de Cultura i Patrimoni  de la Generalitat

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca